Trip Planner

Items Collected: 0

Plans Created: 0

Search Theme Travel

Category :
Sub-Category :
Tematska putovanja

S obzirom na to da je Tajland imao 15 miliona posetilaca 2010. godine, nemoguće je da bilo koja knjiga ili sajt pokriju sve različite potrebe, ukuse i želje za svaki tip turista. Ipak, ovaj sajt ima za cilj da kontinuirano radi na tome da priđe što je moguće bliže upravo tom idealu.

Naša nova sekcija Tematska putovanja fokusira se na pružanje detaljnih turističkih informacija za pet glavnih grupa turista: one koji traže luksuz, romantiku, jeftina putovanja, porodični odmor i odmor za starije. Ove kategorije pokrivaju veoma mnogo turista, a ubrzo ćemo se pozabaviti potrebama još većeg broja posetilaca, uz dodatak još više grupa.

A kada kažemo "detaljne", mislimo na izuzetno sveobuhvatne informacije o gotovo svakom aspektu vašeg putovanja, od izbora najbolje ponude za putovanje, preko najprikladnijih destinacija i raznih mogućnosti za prevoz i smeštaj koje su vam na raspolaganju, do vrlo korisnih saveta za svaku specifičnu grupu ljudi.

Verujemo da ćete biti u stanju da napravite savršeni itinerar za vaše putovanje pažljivo čitajući ove stranice. Oni koji žele da uživaju u luksuzu saznaće gde to tačno mogu učiniti, dok će parovi koji putuju na medeni mesec – bilo da su mladi ili iskusniji - otkriti romantična mesta predstavljena na ovim stranicama.

Putnici skromnijeg budžeta ne treba više da brinu o šansama da nađu jeftin smeštaj ili mesta za jelo. Porodice mogu da planiraju unapred i iskoriste popuste na putovanja i smeštaj. A stariji mogu da planiraju savršen itinerar u skladu sa njihovim izborom aktivnosti i načinom života.

Naravno, putnici na Tajlandu koji ne pripadaju isključivo jednoj od ovih specifičnih kategorija mogu izabrati šta god žele iz bilo kog segmenta. Na primer, možda ćete želeti da poklonite sebi jedan luksuzni vikend ili ćete provesti nekoliko dana posvećeni očuvanju prirode ili možda tražite nešto novo i uzbudljivo za svoju porodicu ili poseban poklon koji ćete poneti kući sa sobom.


Bez obzira na to šta je vaš razlog, pitanje ili interesovanje, postoji velika šansa da ćete naći upravo ono što tražite ovde - i mnogo toga još.

Bez obzira na to da li želite da se opustite na plaži, ispijate koktel prilikom zalaska sunca u sky baru ili u salonu butik hotela, Tajland ima najbolje od svega.

Svaka civilizacija ima svoju viziju ljubavi i romantike. Kad je reč o nečem tako delikatnom, niko ne može s pravom tvrditi da je njegova verzija najbolja, ali kultura romantike na Tajlandu je fascinantna i zavodljiva.

 

Tajland je zemlja kontrasta i protivrečnosti, što je jedan od glavnih razloga zašto je tako divno posetiti ga: nikada ne znate tačno šta će svaki novi dan doneti.

Postoji malo zemalja na svetu toliko uzbudljivih i zahvalnih za porodičnu posetu kao što je Tajland. I nema boljeg vremena da spakujute svoje najmilije i odete nego sada, iz mnogo razloga.

Kako sve više i više ljudi živi zdravim i aktivnim životom i posle sedamdesete, lice turizma na Tajlandu reaguje i razvija se tako da zadovolji želje sve većeg broja starijih posetilaca u kraljevstvu.