Trip Planner

Items Collected: 0

Plans Created: 0

Search Transports

Destination : Transport Types Keywords :
Putovanje Tajlandom

I za posetioce i za Tajlanđane, putovanje Tajlandom je veoma zgodno; saobraćajna infrastruktura na Tajlandu je moderna i dobro organizovana i istraživanje zemlje je veoma jednostavno iskustvo. Bez obzira na to da li je vaš izbor za putovanje Tajlandom avion, železnica, autobus, auto ili brod, većina prevoznih sredstava na Tajlandu koristi se za uslugu stranim posetiocima i ima česte polaske. Stoga je lako kretati se po zemlji ili istraživati znamenitosti na određenim destinacijama. Gradovi u unutrašnjosti i priobalna naselja dobro su povezani međusobno, tako da kada putujete Tajlandom, možete provesti nekoliko dana u Bangkoku, još nekoliko na plaži i još možete posetiti Čeng Mai ili Ajutaju, putujući naizmenično autobusom, brodom, vozom ili avionom iz tačke A do tačke B i tačke C. Rezervacije za putovanja Tajlandom treba napraviti unapred, jer čak i “van sezone” mnogi Tajlanđani provode odmor u svojoj zemlji i prevoz je često rezervisan dosta unapred. Ipak, kada putujete Tajlandom, uvek postoje opcije za putnike, čak i u poslednjem trenutku, pogotovo zato što su polasci autobusa, aviona i vozova veoma česti. Kada putujete Tajlandom, možete da birate između brojnih domaćih avio-prevoznika koji lete do većine velikih pokrajinskih gradova na Tajlandu, lokalnih vozova koji povezuju Bangkok sa svim regionima zemlje i autobusa koji povezuju sve veće gradove.

Putovanje Tajlandom Poseta Tajlandu je prilika da otkrijete spektakularan niz pejzaža, pa odluka o tome kako ćete putovati po zemlji može biti podjednako važna kao i izbor gde želite da idete.

Aerodromi na Tajlandu Servisiran od strane međunarodnih i tajlandskih avio-kompanija, Tajland je i raskrsnica za međunarodne putnike i postoje brojni domaći aerodromi koji pružaju različite opcije za letove.

Turistički informativni centri Postoje brojni turistički informativni centri širom kraljevstva i oni nude karte, brošure, preporuke za hotele i druge savete za putnike u skoro svim tajlandskim turističkih destinacijama. Izaberite ovaj link ukoliko želite da dobijete kompletan spisak turističkih informativnih centara širom Tajlanda.